Banketbakkerij Amstelveen

Kom eens langs in onze banketbakkerij voor een heerlijke taart of een lekker gebakje. ’s Nachts bakken wij voor u de lekkerste gebakjes, taarten en hartige broodjes. Al meer dan 24 jaar zijn wij een vertrouwde bestemming voor iedereen in Amstelveen die houdt van heerlijke ambachtelijke producten:

  • Taarten volledig naar uw wens
  • Kleine taarten vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen ophalen in de winkel
  • Van kleine taarten tot taarten voor 200 personen of meer

Alles is mogelijk! Bel de banketbakker om de mogelijkheden te bespreken: 020 641 2571


Uw persoonlijke taart

Onze ervaren banketbakkers maken speciaal voor u taarten om elke bijzondere gelegenheid een smakelijke gebeurtenis te maken. Of het nu gaat om een verjaardagstaart of een geboortetaart, niets is te gek en veel is mogelijk! U kunt uw taart laten versieren met een leuke foto van de jarige of een superheld. Voor zakelijke evenementen staan wij ook graag voor u klaar met petit fours met het logo van uw bedrijf.

Inspiratie nodig? Deze taarten hebben we eerder mogen maken.


Onze taarten worden gemaakt van overheerlijke cake die rijkelijk gevuld wordt met verschillende smaken zoals banketbakkersroom, slagroom, chipolata of crème suisse. Deze worden afgewerkt met vruchten, chocolade en/of krokante nootjes, net wat u wilt! Het is ook mogelijk om de taart in zijn geheel te voorzien van marsepein. Geen wens is ons te gek.

Neem contact op met de verkoop(st)er in de winkel om uw mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en taartgrootte wordt er een prijs gemaakt.

Bestellen en levering

Bestel uw taart vandaag voor 17.00 uur en u kunt vaak morgen al genieten van uw heerlijke unieke taart, die speciaal voor u is gemaakt. Bestel uw taart in de winkel of bel naar 020 641 2571.

Overige producten

Naast onze taarten hebben we natuurlijk nog veel meer lekkere producten, zoals heerlijke broden


Brood- en banketbakkerij De Zeeuw
Amsterdamseweg 199
1182 GW Amstelveen
Tel: 020 641 2571